Termeni – Conditii – Politica de confidentialitate
Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Regulamentul”), SC URBAN-MARKET SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.

Informații colectate

Politica se aplică tuturor informațiilor ce sunt colectate sau transmise pe site-ul www.urban-market.ro.
În site-ul nostru poți: comanda produse, transmite solicitări, trimite opinii și pune întrebări, abona la newslettere și accesa alte materiale promoționale. În aceste tipuri de pagini colectăm una sau mai multe dintre următoarele informații: nume, adresă, număr de telefon și email.
Nu colectăm date necesare efectuării plăților prin card bancar.

Scopul colectării informațiilor

Informațiile furnizate de tine sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru procesarea comenzilor prezente și viitoare, evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, desfășurarea campaniilor promoționale, analiza vânzărilor, reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Poți solicita în orice moment ștergerea acestor date din baza de date în urma unei cereri formulate în scris și comunicate la adresa de e-mail office@urban-market.ro sau la sediul nostru.

Ocazional, pe site-ul www.urban-market.ro pot fi prezente sondaje ce pot fi completate la alegerea ta, sondaje ce îți vor solicita informații de natură personală, ce se rezumă la date de contact (adresa de email și numele respondentului) și informații demografice (precum vârstă și localizare). Informațiile colectate prin intermediul sondajelor vor fi utilizate pentru a-ți trimite oferte promoționale personalizate.
Informații demografice și date ce pot crea un model de consum pot fi de asemenea colectate pe site-ul www.urban-market.ro. Aceste date vor fi utilizate în scopul creării și îmbunătății experienței tale pe site-ul nostru.

De asemenea, vom putea furniza datele tale cu caracter personal unor terțe persoane, în regim limitat, dar numai după ce ne-am asigurat că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorul de servicii de curierat, Google, Facebook, Mailchimp sau altele similare. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Datele tale personale nu vor fi în niciun caz vândute, închiriate sau exploatate în alte scopuri decât cele mai sus menționate.

Perioada de prelucrare a informațiilor

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu.

Drepturile tale

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale:
• dreptul la informare: poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;
• dreptul la rectificare: poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
• dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”): poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul la restricționarea prelucrării: poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul de opoziție: poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• dreptul de retragere a consimțământului: întrucât prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.
• dreptul de a depune plângere: poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Adrese externe

Politica de Confidențialitate este valabilă doar pentru domeniul www.urban-market.ro și subdomeniile aferente acestuia. Eventualele site-uri către care facem trimitere au o altă politică de confidențialitate, instalează propriile fișiere cookie, colectează alt tip de date și pot solicita informații personale de la utilizatori.

Plati – Livrare – Garantii – Returnarea produselor – Informatii cu caracter personal – Politica de utilizare Cookie-uri – Contract De Vanzare Cumparare Online

S.C. Urban Market S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu
nr. de inregistrare 3309/11.02.2016

Plati

SC URBAN-MARKET SRL, va ofera mai multe modalitati de plata:

·Prin ordin de plata, in contul nostru;

·Plata ramburs (numerar la curier) – achitarea comenzii in momentul livrarii;

·Prin BO sau CEC – negociabil in functie de comanda;

Date de facturare Urban Market SRL

Nume: Urban Market SRL

Adresa: Splaiul Unirii Nr. 35, Bloc M7, Scara B, Etaj 6, Ap 58, Sector 3, cod postal 030124, Bucuresti

CUI 23574479

Reg Comertului: J40 /5418 /2008

Cont bancar: RO03BRDE441SV91827544410

BRD – Agentia Decebal

Livrarea produselor
Valoarea transportului este suportata in totalitate de client, indiferent de metoda de transport solicitata, respectiv: curierat rapid– sau colaborator extern – valoarea de transport va fi specificata clientului in scris la confirmarea comenzii – sau va putem oferi noi livarea contra cost si in functie de comanda/valoare comenzii/destinatie etc

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii produsului aflat in stoc. Termenul este garantat numai pentru produsele aflate pe stoc in momentul inregistrarii si achitarii comenzii.
In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, va vom rezerva bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. Intr-o astfel de situatie, vanzatorul si clientul recunosc si accepta ca sunt deopotriva exonerati de orice obligatii ce decurg din sau au legatura cu respectiva comada.
Va rugam sa verificati cu atentie produsele, la momentul cand acestea va sunt livrate de catre transportator/curier, si sa formulati eventualele reclamatii in prezenta acestuia, inainte de a semna confirmarea de primire a bunurilor. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsuri cantitative si/sau deficiente/deteriorari vizibile ce puteau fi constatate la livrare nu vor fi luate in seama. SC URBAN-MARKET SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.
In cazul in care SC URBAN-MARKET SRL livreaza produsele prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid cu care avem incheiate contracte pentru livrarea marfurilor la beneficiar in maxim 48 de ore, in zilele lucratoare si in maxim 72 ore in rest. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativa si trebuie considerat ca atare, SC URBAN-MARKET SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni.

Stocuri
Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu se mai afla pe stoc sau nu se mai fabrica si va promitem ca vom face tot posibilul sa va oferim o aternativa echivalenta sau superioara, la un cost similar. Intr-o astfel de situatie, agentii nostri va vor contacta pentru a conveni asupra termenului de livrare sau returnarea sumelor deja achitate. Daca nu accepta oferta alternativa si/sau modificarea termenului de livrare, clientul este in deplin drept sa anuleze comanda si sa ceara returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC URBAN MARKET SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare.
Furnizorul ofera garantie de calitate de minim 12 luni pentru marfurile livrate de la data vanzarii (care este data primirii si receptiei marfurilor). Responsabilitatea furnizorului pentru defectele acoperite de certificatul de garantie a calitatii nu se aplica daca pagubele au fost provocate de evenimente externe dupa preluarea produselor de catre beneficiar si nu se datoreaza unor vicii ascunse sau nu au fost generate de furnizor sau de persoanele cu ajutorul carora furnizorul isi indeplineste obligatiile. Beneficiarul este obligat sa examineze marfurile in mod nemijlocit, in prezenta transportatorului/curierului, mai inainte de a semna documentele de livrare. Daca acesta constata lipsuri cantitative si/sau defecte la marfurile livrate, produse in timpul transportului, este obligat sa specifice acest lucru la receptie, in foaia de livrare. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsurile cantitative care nu au fost consemnate in foaia de livrare nu vor fi luate in seama si nu vor putea fi in niciun caz imputate vanzatorului. Orice reclamatie ulterioara privitoare la calitatea produselor sau la defecte ce nu au putut fi sesizate la receptie trebuie sa fie facuta de catre Beneficiar în termen de 2 zile lucratoare de la data receptiei marfurilor. Reclamatiile privitoare la viciile ascunse ale produselor se vor comunica neintarziat vanzatorului, la data constatarii acestora. Orice reclamatie se va efectua in scris si se va considera primita la data trimiterii acesteia. Justificarea reclamatiei, in cazul unor defecte legate de calitate trebuie dovedita printr-o mostra a marfii cu defecte sau prin constatarea oficiala a viciilor. Daca partile nu au stabilit contrariul, reclamatia nu va avea influenta asupra obligativitatii de plata a pretului de cumparare la valoarea facturata.

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii care este data primirii si receptiei marfurilor. Conditiile garantiei sunt stabilite si se acorda conform manualului de utilizare, intretinere si mentenanta aferent fiecarui produs.

Furnizorul nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a folosirii necorespunzatoare a produselor.

In cazul in care produsele sunt instalate in contact direct cu apa clorurata sau apa sarata sau la mai puțin de 5 kilometri de malul marii, URBAN MARKET SRL trebuie sa fie instiintata, intrucat vor exista conditii speciale de garantie care se aplica in special in ceea ce priveste coroziunea.

URBAN MARKET S.R.L. nu ofera garantie pentru:
a) Garantia nu acopera daunele cauzate de utilizarea neconforma pentru care a fost proiectat echipamentul.
b) Orice defecte, daune rezultate in urma interventiei (reparatie, modificare) si/sau montarii realizate de catre o terta parte neautorizata.
c) Deteriorari sau defectiuni datorate de transportul necorespunzator efectuat de catre cumparator.
d) Garantia nu acopera daunele provocate de vandalism.
e) Defectele cauzate de depozitarea necorespunzatoare sau in conditii improprii (praf, rugina, mediu coroziv sau cu umiditate ridicata). Produsele trebuie depozitate la loc uscat și protejat împotriva razelor solare UV și a umiditatatii până la instalare, deoarece ambalajele sunt utilizate pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului si poate reține umiditatea provocand acumularea de apă care poate duce la îmbătrânirea și deteriorarea lemnului și vopselei și oxidarea pieselor metalice.
f) Garantia nu se acorda produselor asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, curatate prin metode improprii sau cu substante neadecvate. Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale; Spargerea, zgarierea si ciobirea produselor; Interventia, repararea sau modificarea produsului (debitare, gaurire, lipirea altor repere).
g) Modificari naturale ale lemnului (ex. fisuri cauzate de modificari de temperatura si umiditate).
h) Elementele acoperite de vopsea si folosite intensiv ale echipamentelor (scara, rampa, balustrada, suport pentru picioare, pedale, manere etc.)
i) Returnarea / repararea / inlocuirea produsului fara prezentul certificat si documentul de achizitie.
j) Nerespectarea instructiunilor de utilizare, intretinere si mentenanta specifice fiecarui produs aferente manualului de utilizare, intretinere si mentenanta anexat si netrimiterea lunara a Fisei de inspectie – verificarea lunara sau netrimiterea anuala a Fisei de inspectie – verificarea anuala completate si semnate de catre cumparator la adresa de mail office@urban-market.ro
k) In cazul in care cumparatorul nu informeaza URBAN MARKET cu privire la un defect in termen de 15 zile de la momentul in care a fost sesizat.
l) In cazul in care cumparatorul nu informeaza URBAN MARKET ca produsele sunt instalate in contact direct cu apa clorurata sau apa sarata sau la mai puțin de 5 kilometri de malul marii.
m) Achizitorul are obligația să interzica utilizatorilor accesul folosirii produselor montate termen de 24 ore de la data receptiei montajului. In caz contrar, în cazul unei situații de vandalism, garanția pentru produsele în cauză se anuleaza.

Raspunderea societatii URBAN MARKET S.R.L. referitor la aceasta garantie este limitata la repararea sau inlocuirea produsului, aceasta nefiind raspunzatoare de pierderile sau stricaciunile de orice fel cauzate cumparatorului datorate unui defect ascuns al produsului.

Locul de indeplinire a angajamentelor ce decurg din raspunderea pentru defecte este depozitul (service-ul) furnizorului, astfel pentru remedierea echipamentelor in mod corespunzator, va rugam sa va prezentati cu echipamentele deteriorate la depozitul (service-ul) nostru din Strada Buzaului nr. 42, Urziceni, Judetul Ialomita. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Imaginile produselor pe site
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Returnarea produselor
In termen de maxim 14 zile lucratoare, calculate de la data primirii produselor, beneficiarul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumpararea produselor comandate si achitate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, insa numai sub rezerva respectarii urmatoarelor CONDITII:

1. Pot fi returnate numai produsele comandate on-line din lista ofertata (pe baza de catalog). Produsele realizate si livrate pe baza de comanda speciala, pentru respectivul client, nu vor putea fi returnate decat in cazul in care prezinta defecte/vicii ascunse ce nu pot fi remediate.

2. Returul produselor comandate on-line este acceptat doar pentru persoane fizice sau grupuri de persoane fizice constituite in asociatii ce au achizitionat produse de la Urban Market SRL, conform O.U.G Nr.34/2014 art. 2 si art. 9 si O.G. nr. 9/2016.

3. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur care va fi pus la dispozitia clientului in momentul sesizarii.

4. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc care nu au fost constatate la predare si nu au fost consemnate in foaia de livrare.

5. Cheltuielile legate de transportul produselor returnate de la la client la vanzator vor fi suportate integral de catre client, cu exceptia cazurilor in care produsele sunt returnate din motive imputabile vanzatorului (de exemplu: sunt neconforme calitativ, prezinta vicii ascunse sau defecte ce nu pot fi remediate conform garantiei)

6. Rambursarea contravalorii (pretului) produselor returnate catre client se va face in cel mult 20 de zile de la data primirii produselor returnate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta conditiile de returnare indicate mai sus la lit. a)-c) vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii).
Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor returnate de catre personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat. Clientul va fi instiintat despre aceasta situatie in termen de 72 de ore de la primirea coletului si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. In cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, Societatea noastra, cu acordul clientului, ii va putea percepe acestuia din urma o taxa suplimentara pentru readucerea produselor la starea lor initiala – taxa ce nu va putea depasi 50% din valoarea initiala a produsului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea noastra are dreptul de a deduce, cu titlu de despagubiri, din pretul produsului achitat de client, contravaloarea costurilor de readucere a produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. In oricare dintre aceste situatii, valoarea despagubilor ce urmeaza a fi percepute ii va fi comunicata in scris clientului care poate opta: fie pentru returnarea diferentei de pret, fie pentru reexpedierea produsului la adresa cleintului in acest ultim caz obligandu-se totodata sa suporte cheltuielile de transport ce vor fi achitate direct la curier la data predarii coletului.

Documente (facturi, chitante, garantii)
Documentele legale va sunt predate/trimise intodeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului fiscal art.155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (proforma, factura, certificate de garantie, chitanta).

Protecţia datelor şi acordul juridic asupra reclamei
Prin inscrierea pe site sau lansarea unei comenzi catre www.urban-market.ro, va declarati in mod expres acordul privind introducerea datelor dumneavoastra in baza noastra de date si pentru utilizarea acestora exclusiv in scopul excutarii comenzilor, precum si pentru a va fi transmise de la Urban Market SRLcomunicari/oferte/reclame/promotii comerciale sub forma de newsletter si/sau stiri, prin orice mijloc de comunicare. Puteti oricand solicita sa nu mai primiti nici o comunicare comerciala prin dezabonare pe site, prin formularul de contact sau prin telefon/fax.

Informatii cu caracter personal

S.C. Urban Market S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu

nr. de inregistrare 3309/11.02.2016.
Informatiile furnizate de utilizatori catre Urban Market prin intermediul site-ului www.urban-market.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse – efectuarea comenzilor on-line.

In conformitate cu legile in vigoare, Urban Market nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line din cadrul Urban Market SRL, sunteti de acord în mod expres cu faptul ca Urban Market SRL are dreptul sa proceseze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucrati, telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

-pentru utilizarea acestor date de catre Urban Market SRL in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site-uri, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

În cazul în care nu doriti ca Urban Market SRL sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către Urban Market SRL la sediul din Splaiul Unirii nr 35, bl M7, Sc B, et 6, ap 58, Sector 3, Bucuresti sau la office@urban-market.ro.
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Politica de utilizare Cookie-uri


www.urban-market.ro
este un brand al companiei Urban Market SRL.

www.urban-market.ro foloseste cateva cookie-uri neesentiale pentru a intelege mai bine cum folosesti platforma noastra astfel incat sa iti oferim cea mai buna experienta in online. Pe baza informatiilor pe care le analizam putem sa iti imbunatatim experienta, sa iti oferim beneficii noi, functionalitati, informatii de ultima ora si tehnologii care sa te ajute sa iti cresti afacerea atat cat iti doresti. Am creat aceasta pagina pentru a te ajuta sa intelegi mai bine tehnologiile pe care noi le folosim astfel incat sa informat cu ultimele informatii referitoare la tehnologiile pe care le folosim.

Prin urmare, folosim cookie-urile Google Analytics – cea mai cunoscuta platforma de analiza web pentru a intelege cum folosesti site-ul nostru. Cu ajutorul acestei platforme obtinem acces la analize si rapoarte privind traficul pe site-ul nostru – e.g. timpul petrecut de tine pe site, paginile vizitate etc.

Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-urile sunt mici documente-text trimise si stocate pe calculatorul tau de site-urile web pe care le vizitezi. Din momentul in care ai acceptat sa folosesti o pagina de web fara a dezactiva cookie-urile, paginile web pe care le vizitezi le pot citi si te pot identifica in momentul in care le accesezi. Folosirea cookie-urilor nu stocheaza date personale sau alte informatii confidentiale.

Pe www.urban-market.ro folosim doua tipuri de segmente de cookie-uri. Session cookie-urile sunt stocate pe calculatorul tau (desktop, mobil, etc, orice alt dispoitiv pe care il folosesti pentru browsing) si raman acolo pana la sfarsitul sesiunii de browsing. Persistent cookie-uri – sunt stocate pe dispozitivul tau si raman acolo pana cand le stergi. In momentul in care ai terminat o sesiune si parasesti browserul aceste cookie-uri raman in continuare stocate pe calculatorul tau. Trebuie sa stii ca folosirea cookie-urilor nu permite colectarea de date personale sau informatii confidentiale despre dispozitivul tau.

Daca totusi nu te-am convins ai doua optiuni posibile atunci cand alegi sa vizitezi site-uri web, orice site-uri web! Sa folosesti informatiile din site-urile pe care le vizitezi fara a bloca cookie-urile sau sa le dezactivezi. In cazul in care alegi prima varianta ne comunici acordul tau pentru a folosi cookie-urile iar noi vom avea grija mare sa le folosim numai in beneficiul tau si al afacerii tale.

In egala masura, poti alege varianta de blocare a cookie-urilor cu ajutorul setarilor din browser. Indiferent ce varianta alegi www.urban-market.ro va respecta acest drept al tau. Pentru a afla mai multe informatii despre cookie-uri, poti accesa http://www.aboutcookies.org/ sau poti contacta un coleg de la suport pentru mai multe informatii.

Echipa Urban Market