Despre Urban Market – Furnizor Mobilier Urban Bucuresti Romania

Credem ca orice spatiu merita sa fie pus in valoare! De aceea importam, comercializam o larga varietate de produse pentru amenajari urbane si locuri de joaca. Recomandam produsele noastre pentru un raport calitate/pret excelent. Ne recomanda varietatea, utilitatea, creativitatea si valoarea reala a produselor noastre. Furnizam si livram Mobilier Urban in Bucuresti si toata Romania

Sustinem integrarea obiectelor în ambientul arhitectural al zonei si urmarim ca produsele oferite de noi sa aiba functie decorativa, dar si functionala si necesara vietii orasului. Gama noastra de produse este una variata, cu un design simplu si cu accent pe calitatea si rezistenta materiilor prime.

Misiunea noastra este sa oferim mobilier urban si echipamente de joaca care sa reflecte dinamismul si identitatea spatiului urban, consultanta tehnica specializata, dar si promovarea sportului si a miscarii in randul populatiei.

Echipamentele promovate de URBAN MARKET sunt realizate cu respectarea strategiilor si politicilor în domeniul calitatii si de protectie a mediului si de securitate si sanatate in munca, în conformitate cu parametrii stricti de siguranta conform certificatelor si normativelor în vigoare:
– ISO 9001: 2015
– ISO 14001: 2015
– ISO 45001: 2018
– ISCIR: SC URBAN MARKET S.R.L. este autorizata ISCIR pentru:

  • reparare, intretinere si revizie echipamente agrement conform Autorizatie ISCIR nr. B/CR4/C,O/36/4067/0/07.09.2022
  • montare echipamente agrement conform Autorizatie ISCIR nr. B/CR4/B/36/4068/0/07.09.2022

ISO  ISCIR Urban Market SRL

Aparitii Media

Echipamentele pentru locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market (importator si distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber sau in interior) sunt deseori prezentate pe larg in mass media.

presa-echipamente-joaca

Servicii

Servicii Prompte

Produsele comercializate de Urban-Market (mobilier urban si echipamente de joaca) urmaresc sa reflecte un ideal al calitatii, utilitatii, cat si al sustenabilitatii. Urban-Market faciliteaza amenajarea unor spatii arhitecturale urbane si a unor locuri de joaca ce deservesc scopurilor pentru care au fost proiectate dar respecta spiritul spatiului si al comunitatii in care au fost amplasate. Viziunea Urban-Market pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara, care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun.

Urmarim comercializarea de mobilier stradal si echipamente de joaca care sa se integreze si sa ofere un plus de valoare spatiului in care vor fi montate. Echipa Urban-Market va oferi sprijin si expertiza in vederea montarii acestor echipamente; acest serviciu fiind asigurat la cerere si contra cost atat in Bucuresti cat si in toata Romania.

Pentru ca stim ca partenerii si clientii Urban-Market sunt foarte diferiti: municipalitati si primarii, firme de profil, dezvoltatori imobiliari, importatori sau exportatori, cat si persoane private si care provin din zone diferite asiguram transportul produselor noastre la cerere oriunde in Bucuresti sau Romania. Acest serviciu poate fi asigurat contra cost.

Alegerea Urban-Market ca partener inseamna alegerea unor principii precum calitate, respectarea identitatii arhitecturale urbane cat si intelegerea importantei sportului in dezvoltarea unei vieti active. De aceea, toate produsele noastre beneficiaza de servisare in baza garantiei produsului.