add google map location to website

Ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:30 la numerele de telefon 021.327.59.78 sau

Urban Market SRL

Splaiul Unirii Nr. 35, Bloc M7, Scara B, Etaj 6, Ap 58, Sector 3, cod postal 030124, Bucuresti

CUI RO23574479, Reg Comertului: J40 /5418 /2008

Telefon: 021.327.59.78

Mobil: 0756.767.105

Fax: 021.327.59.78

E-mail: office@urban-market.ro

Adresa Depozit: Strada Buzaului nr 42, Urziceni, Judetul Ialomita, cod postal 925300

Formular de Contact Firma Mobilier Urban

No Fields Found.

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI  URBAN-MARKET.RO SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE IN TOTALITATE
In conformitate cu legile in vigoare, SC Urban Market SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra. Toate persoanele implicate in relatia contractuala onoreaza angajamentul lor de a va proteja intimitatea si confidentialitatea datelor dvs. personale si a informatiilor de afaceri.

Urban Market SRL colecteaza si foloseste informatiile personale si de afaceri ale clientilor sai in masura necesara indeplinirii responsabilitatile sale profesionale si desfasurarii activitatii. Firma se angajeaza sa mentina confidentialitatea informatiilor cu caracter personal si de afaceri furnizate de catre clientii si colaboratorii sai.

Societatea noastra este responsabila pentru toate informatiile cu caracter personal si de afaceri pe care le detine Urban Market SRL a stabilit si aplicat politici si proceduri care vizeaza in mod adecvat protejarea datelor si informatiilor personale si de afaceri. Angajatii nostrii sunt educati in ceea ce priveste politica de confidentialitate si rolul lor in mentinerea acestor responsabilitati. Asociatii si angajatii implicati intr-un angajament au nevoie de acces la anumite informatii cu caracter personal si de afaceri pentru a finaliza angajamentul.

Informatiile primite vor fi folosite doar pentru indeplinirea angajamentului contractual in rumatoarele scopuri:
-pentru utilizarea acestor date de catre SC Urban Market SRL in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site-uri, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.
În cazul în care nu doriti ca SC Urban Market SRL sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către S.C Urban Market SRL. la sediul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr 35, bl M7, Sc B, et 6, Ap 58, 030124, Sector 3
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Număr infochiosk: 195749394321