Un nou Producator Mobilier Urban pe Piata din Romania : Encho Enchev – ETE

producator-mobilier-stradal

Urban Market a devenit reprezentant autorizat Encho Enchev – ETE, Producator Mobilier Urban.

 

Urban Market este reprezentant autorizat in Romania pentru Encho Enchev – ETE, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier urban pentru parcuri și gradini incluzand o varietate mare de obiecte de mobilier din beton și metal, banci din beton, mese si fantani, jardiniere din beton, cosuri de gunoi, bolarzi din beton.

Aceasta gama de mobilier urban este folosita pe scara larga pentru mobilarea spatiului public, a parcurilor, a zonelor rezidentiale, a gradinitelor, a spatiilor de joaca pentru copii, a spatiilor hotelurilor, a strandurilor și zonelor publice cu piscine, a locurilor de parcare, a aleilor, a statiunilor, și a multor astfel de spatii.

 

Encho Enchev – ETE este un Producator Mobilier Urban de Calitate

Indiferent de destinatia de folosinta a produselor, la noi veti gasi produsele de mobilier de care aveti nevoie si care se vor potrivi perfect atat in mediul dumneavoastra, cat si cu asteptarile pe care le aveti cu privire la frumusetea, calitatea și confortul lor.

Pentru a consulta gama complete de produse oferite de producatorul de mobilier urban Encho Enchev – ETE va invitam sa accesati site-ul http://www.etebg.net/ .

Encho Enchev – ETE

Toate produsele producatorului de mobilier urban Encho Enchev – ETE se regasesc de asemenea si pe site-ul Urban Market la urmatoarele categorii.

cosuri-producator-mobilier-urbanCosuri de Gunoi la Pret de Producator Mobilier Urban

banci-producator-mobilier-urbanBanci Stradale la Pret de Producator Mobilier Urban

jardiniere-producator-mobilier-urban

Jardiniere Stradale la Pret de Producator Mobilier Urban

cismele-producator-mobilier-urbanCismele Stradale la Pret de Producator Mobilier Urban

 

 

Preturile afisate in site pentru  sunt pentru vanzarea la bucata. Daca intentionati sa achizionati mai multe bucati, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii : reduceri, livrare, conditii, transport.

Urban Market are o experienta de peste 8 ani in zona de mobilier urban. Viziunea Urban-Market pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara, care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun. Pentru ca stim ca partenerii si clientii Urban-Market sunt foarte diferiti: municipalitati si primarii, firme de profil, dezvoltatori imobiliari, importatori sau exportatori, cat si persoane private si care provin din zone diferite asiguram transportul produselor din gama Banci din Beton, la cerere, oriunde in Bucuresti sau Romania. Acest serviciu poate fi asigurat contra cost. Echipamentele pentru amenajari urbane si locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market ( importator si distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber sau in interior, mobilier urban ) fost prezentate pe larg in mass media.