Stalp delimitator stradal retractabil semiautomat

992 €1047 € (fara TVA)

Categorie: stalp delimitator stradal
Dimensiuni:

Ø114 mm,   H=500 mm, grosime=8mm
Ø114 mm,   H=750 mm, grosime=8mm
Material: otel

Costul transportului international de la producator nu este inclus in pretul afisat.

Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la
Clear
Facturare si plati in lei (la curs BNR).
SKU: UMM181 Categories: , Tag:
Stalp delimitator stradal retractabil semiautomat
Descriere Stalpul delimitator stradal este un element de design functional, cu rol de demarcare a unor spatii sau de restrictionare a accesului pentru anumite categorii de elemente de trafic.

Este o solutie foarte practica si usor de pus in aplicare pentru fluidizarea traficului si pentru mentinerea logicii destinatiei unor spatii, conform proiectului urban.

Acest stalp delimitator stradal este realizat din otel inoxidabil, fiind usor de intretinut si foarte rezistent la uzura fizica indelungata.

Acest stalp delimitator stradal este prevazut in partea inferioara cu o talpa metalica pentru montaj.

Stalpii retractabili automati sunt stalpi retractabili a caror ridicare si coborare este realizata de un mecanism automat hidraulic. Prin intermediul unei telecomenzi sau al unei cartele de acces, stalpii primesc semnale pentru a se lasa in jos sau pentru a se ridica, oferind acces sau, dimpotriva, restrictionandu-l.

Acesti piloni extractabili sau stalpi retractabili automati au coborarea si ridicarea realizate intr-un timp foarte scurt (cateva secunde). Un microprocesor incorporat intr-un stalp automat primeste semnale si incepe actiunea care vizeaza oferirea sau restrictionarea accesului autovehiculelor.

Orice model de stalpi retractabili automati este foarte practic, fiind usor de instalat si de utilizat. Pentru vizibilitate ridicata, orice stalp retractabil automat poate fi accesorizat cu una sau mai multe benzi reflectorizante sau cu sistem intern de iluminare.

Materiale utilizate Acest stalp delimitator stradal este realizat din otel inoxidabil.
Dimensiuni echipament Ø114 mm,   H=500 mm, grosime=3,5mm
Ø114 mm,   H=750 mm, grosime=3,5mm
Suprafete pentru instalare Acest stalp delimitator stradal poate fi amplasat pe orice fel de suprafete plane, pe orice fel de paviment, cu fixare in suprafata dura, pentru stabilitate si protectie.
Garantie Garantia pentru acest stalp delimitator stradal este de 24 luni de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de stalp delimitator stradal sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: curatare, verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania. Pretul afisat nu include transportul international de la producator. Acesta se calculeaza la cerere, in functie de cantitatea solicitata si destinatia beneficiarului. Costurile de transport sunt suportate de cumparator.

Coletul include urmatoarele elemente:
– stalpul delimitator stradal.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.

Dimensiune

Ø114 mm, H=500 mm, grosime=8mm, Ø114 mm, H=750 mm, grosime=8mm