Stalp delimitator stradal conic din beton

Categorie: stalp delimitator stradal
Dimensiuni: ø 300 mm x h 500 mm
Material: beton armat

Oferim discount in functie de cantitate!

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Stalp delimitator stradal conic din beton

Descriere Acest stalp delimitator stradal conic este din beton armat, fiind usor de intretinut. Poate fi utilizat ca delimitator atat pentru spatii urbane publice pietonale, cat si pentru cele auto.

Forma conica, desi consacrata pentru stalpii delimitatori, este usor neobisnuita pentru un element din beton, dimensiunea acestuia, relativ mica pentru o piesa de beton, necesitand un procedeu de realizare de finete. De aceea includerea sa in proiectul de design urban aduce un iz de modern si nonconformism.

Stalpul delimitator stradal este un element de design functional, cu rol de demarcare a unor spatii sau de restrictionare a accesului pentru anumite categorii de elemente de trafic.

Este o solutie foarte practica si usor de pus in aplicare pentru fluidizarea traficului si pentru mentinerea logicii destinatiei unor spatii, conform proiectului urban.

Materiale utilizate Stalp delimitator stradal conic din beton armat
Dimensiuni echipament ø 500 mm x h 300 mm
Suprafete pentru instalare Acest stalp delimitator stradal conic din beton poate fi amplasat pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare si pe orice fel de paviment. Nu necesita fixare. La cerere, produsul poate fi prevazut cu sistem de ancorare pentru stabilitate si protectie.
Greutate  100 kg
Garantie Garantia pentru acest stalp delimitator stradal conic din beton este de  3 ani  de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de stalp delimitator stradal conic din beton sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– stalpul delimitator stradal.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Material

Beton armat, Beton armat vopsit