Obstacol agilitate masa

335 € (fara TVA)

Categorie: circuit agilitate canina
Dimensiuni: 900 x 900 x 350 mm

Costul transportului international de la producator nu este inclus in pretul afisat.

Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la
Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Obstacol agilitate masa

Descriere

Agilitatea canina este o competitie deschisa tuturor cainilor ce consta in depasirea diferitelor obstacole cu scopul de a pune in valoare inteligenta si agilitatea lor.

Aceasta activitate educativa si sportiva favorizeaza buna integrare a cainilor in societate si demonstreaza capacitatea unui caine de a fi agil, elastic si rapid. Desi este o cursa contra cronometru, accentul se pune pe acuratete.

Dezvoltarea abilitatii de a lucra in echipa implica rabdare, incredere, leadership si construirea increderii in sine atat pentru tine, cat si pentru patrupedul tau. Participarea la astfel de cursuri sau competitii, pentru distractie sau pentru competii oficiale, este benefica pentru sanatatea fizica si psihica.

De ce sa achizitionati un set de agilitate pentru caini?

Exercitii fizice: Cainilor le place sa fie activi si au nevoie de exercitii zilnice pentru a ramane in forma si sanatosi. Seturile de agilitate sunt o metoda fantastica de a va asigura ca patrupedul are parte de miscare si isi foloseste diversele grupe de muschi.

Stimulare mentala: Cainele dumneavoastra chiar este foarte destept. Ii va placea provocarea de a trece de variatele cercuri, curse slalom, tuneluri si alte produse specifice de agilitate, iar distractia si jocurile vor reduce stresul si plictiseala. Cu cat mai mult va distrati cu cainele, cu atat va va fi un prieten mai bun!

Formarea legaturii: Cainii sunt animale sociale si joaca impreuna cu stapanul e foarte importanta pentru ei. Un set de agilitate e metoda ideala de a lucra alaturi de cainele dumneavoastra; nu doar ca va veti distra de minune, ci legatura dintre dumneavoastra si catel va deveni mult mai puternica.

Seturi de agilitate

Construiti-va propriul teren de joaca si agilitate cu produsele noastre: balansoare, obstacole, cercuri de sarituri – toate stabile si rezistente la intemperii.

Materiale utilizate si prezentare

Acest obstacol agilitate masa are structura din otel galzanizat la cald, iar panourile ce se afla in partea inferioara a mesei sunt realizate din HDPE. Partea superioara a mesei este realizata din placaj fenolic antiderapant.

Cainele trebuie sa se urce pe masa pe oricare din parti, acesta fiind instruit sa ramana pe loc pana la urmatoarea comanda primita de a se pune in miscare.

Dimensiuni echipament 900 x 900 x 350 mm
Suprafete pentru instalare Acest obstacol agilitate masa poate fi montat pe suprafete de:
– beton / asfalt / pavimente specifice;
– suprafete sintetice.
Fixarea in suprafata plana se realizeaza cu dibluri in suprafata dura.
Aptitudini: Dexteritate, forta, obedienta
Garantie Garantia pentru acest obstacol agilitate masa este de 12 luni de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare

Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de obstacol agilitate masa sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Mentenanta curenta nu este necesara. Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii si a fixarilor in suprafata plana.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Pretul afisat nu include transportul international de la producator.
Acesta se calculeaza la cerere, in functie de cantitatea solicitata si destinatia beneficiarului.
Costurile de transport sunt suportate de cumparator.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.