Statie autobuz fara panou publicitar

Categorie: mobilier urban statii autobuz
Dimensiuni:
– Acoperis: 5008 x 1985 x 160 mm
– Baza: 4120 x 1492 x 2337 mm
Material: cadru din aluminiu vopsit prin pulverizare, acoperis din placi din calicarbonat transparent, peretii laterali si din spate din sticla temperata

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Mobilier Urban Statii autobuz fara panou publicitar

Descriere Aceasta statie de autobuz de mare capacitate indeplineste doua din principalele functii ale oricarei statii, respectiv pe aceea de protectie a pasagerilor si cea estetica. Are un design modern, nepretentios, ceea ce o face pretabila a fi inclusa in configuratii variate de proiect de design urban.
Echipamentul are o structura din aluminiu vopsit prin pulverizare, cu pereti laterali din sticla temperata de 8 mm, acoperis din policarbonat transparent. Pretul include vopsirea statiei de autobuz in orice culoare din gama RAL. Aceasta statie de autobuz se livreaza impreuna cu tije filetate necesare pentru montare.Statiile de autobuz au un rol insemnat in peisajul urban, fiind elementele de mobilier care imbina perfect caracterul functional cu cel estetic. Functia estetica se subordoneaza faptului ca valorifica un stil clasic, fiind confectionate din materiale rezistente si calitative. Trasaturile duale mentionate sunt completate de rolul informational, care se datoreaza spatiului de afisaj incorporat in design-ul acestor constructii.
Materiale utilizate Aceasta statie de autobuz are un cadru din aluminiu vopsit prin pulverizare.
Acoperisul este realizat din placi din policarbonat transparent, iar peretii laterali si cel din spate din sticla temperata de 8 mm.
Dimensiuni echipament si dotari optionale
– Acoperis: 5008 x 1985 x 160 mm
– Baza: 4120 x 1492 x 2337 mm
Dotari optionale:
Sistem iluminat cu LED
Pret: 950 euro (fara TVA)
Sistem iluminat cu lumina fluorescenta;
Pret: 470 euro (fara TVA)
Banca de lemn lungime 1200 mm;
Pret: 280 euro (fara TVA)
Panou informatii dimensiune: 1180 x 882 mm;
Pret: 135 euro (fara TVA)
Panou publicitar cu 2 fete iluminat cu LED, dimensiuni: 1907 x 1320 x 180 mm;
Pret: 2100 euro (fara TVA)
Suprafete pentru instalare Aceasta statie de autobuz poate fi montata pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare, cu fixare in suprafata dura.
Numar de calatori 37 de persoane
Garantie Garantia pentru aceasta statie de autobuz este de 7 ani de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru aceasta statie de autobuz sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.
Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.
Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii.
Livrare Livrarea acestei statii de autobuz se realizeaza direct la adresa indicata de client. Costul transportului nu este inclus in pretul afisat pe site.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Model

fara panou publicitar, cu panou publicitar