Masa sah si table

Categorie: echipament sportiv exterior
Dimensiuni: 1900 x 1480 x 740 mm
Material: cadru din beton armat, suprafata de joc  din beton agregat lustruit, sezut din rigle din lemn de molid

Oferim discount in functie de cantitate!

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Masa sah si table

Descriere Masa sah si table din structura din beton armat, suprafata de joc din beton agregat lustruit si sezut din lemn de molid, avand la mijloc o tabla de sah si de table.
Masa de sah si table are incorporate doua bancute din lemn, fixate direct la structura principala. Este ideala pentru parcurile publice.
Jocul de sah si table este o activitate preferata, in special de persoanele in varsta, dar nu numai. Acestea apreciaza timpul petrecut la o masa de sah si table in compania unor adversari, dar si a observatorilor si sfetnicilor in strategii.Astfel, masa de sah si table devine o excelenta oportunitate de socializare si de antrenare a capacitatilor intelectuale.
Materiale utilizate Materialele utilizate pentru aceasta masa de sah si table sunt rezistente la toate conditiile climatice de exterior si la rele utilizari si constau in urmatoarele elemente:
– structura din beton armat.
– sezutul este realizat din lemn de molid finisat cu lac cu protectie UV rezistent la apa.
Dimensiuni echipament 1900 x 1480 x 740 mm
Greutate  450 kg
Activitate sah si table
Categorie de varsta de la 5 ani
Suprafete pentru instalare Masa de sah si table poate poate fi amplasata pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare si pe orice fel de paviment. Nu necesita fixare. La cerere, produsul poate fi prevazut cu sistem de ancorare pentru stabilitate si protectie.
Garantie Garantia pentru aceasta masa sah si table se acorda pentru conditii normale de utilizare in conformitate cu certificatul de garantie astfel:

  • 3 ani garantie pentru elementele din beton;
  • 2 ani garantie pentru elementele din lemn;
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale mesei de sah.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru masa de sah si table, sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificare functionare, gresare daca este necesar, verificarea stabilitatii structurale, verificarea protectiilor elementelor componente;
– anual: verificarea coroziunii metalului si a fixarilor in suprafata plana.
Suprafata de joc

mozaic, granit

Culoare

alb, alb pestrit, gri, maro, negru