Cos stradal

139 € 107 € (fara TVA)

Categorie: cos stradal
Dimensiuni: ø 450 mm, h=700 mm
Material: lemn tropical si cuva interioara din otel galvanizat

Produs in stoc. Pretul afisat contine colectarea produselor de la depozitul Urban Market (Municipiul Urziceni).

Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la
Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Cos stradal

Descriere Acest cos stradal pentru deseuri este realizat din lemn tropical si structura interioara din otel galvanizat. Cuva acestui cos stradal este detasabila si are maner interior. Elementele decorative sunt din lemn tropical dispuse circular, tratate cu vopsea cu protectie fungicida, insecticida si impotriva umiditatii, culoare mahon. Materialul este foarte rezistent la actiunea factorilor de mediu, precum si la uzura fizica intensa.

Fara a avea un design special, acest cos stradal pentru deseuri este perceput in mod pozitiv de catre trecatori, pretandu-se la o gama variata de linii de design.

Cosul stradal pentru deseuri este un element care este in mod automat inclus in orice proiect urban. Este unul din cele mai elementare simboluri ale gradului de civilizatie al unei multimi urbane. Are un rol functional primar de mentinere a curateniei spatiilor urbane si de colectare si depozitare a deseurilor intr-un mod organizat.

De asemenea, datorita preocuparilor relativ recente, rolul acestui element a fost completat, el devenind o parte integranta a operatiunilor de colectare si strangere sistematizata a deseurilor. Aditional, a devenit si un element al design-ului urban, prin frecventa cu care este utilizat in dezvoltarile urbane.

Materiale utilizate Acest cos stradal pentru deseuri este realizat din lemn tropical si structura interioara din otel galvanizat. Cuva acestui cos stradal este detasabila si are maner interior. Elementele decorative sunt din lemn tropical dispuse circular, tratate cu vopsea cu protectie fungicida, insecticida si impotriva umiditatii, culoare mahon
Dimensiuni echipament ø 450 mm, h=700 mm;
Suprafete pentru instalare Acest cos stradal pentru deseuri poate fi montat pe suprafete de:
– beton / asfalt / pavimente specifice;
– suprafete sintetice.
Fixarea in suprafata plana se realizeaza cu dibluri in suprafata dura.
Volum 45 l
Garantie Garantia pentru acest cos stradal pentru deseuri este de 24 luni de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de cos stradal pentru deseuri sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii si a fixarilor in suprafata plana.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.