Cos stradal cu design modern din beton

Categorie: cos stradal
Dimensiuni: 390 x 390 x 900 mm
Material: beton armat

Oferim discount in functie de cantitate!

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Cos stradal cu design modern din beton

Descriere Cos stradal cu design modern din beton armat pentru deseuri prevazut cu capac din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, scrumiera si cuva interioara detasabila din otel zincat. Acest cos stradal este realizat din beton armat finisat cu mozaic acoperit cu lac cu protectie UV rezistent la apa. Materialul este foarte rezistent la actiunea factorilor de mediu, precum si la uzura fizica intensa.

Designul modern, minimalist, il face usor de integrat in proiecte de dezvoltari urbane cum sunt:
– centrele comerciale;
– cladirile de birouri;
– promenade cu design modern.

Cosul modern din beton armat pentru deseuri este un element care este in mod automat inclus in orice proiect urban. Este unul din cele mai elementare simboluri ale gradului de civilizatie al unei multimi urbane. Are un rol functional primar de mentinere a curateniei spatiilor urbane si de colectare si depozitare a deseurilor intr-un mod organizat.

De asemenea, datorita preocuparilor relativ recente, rolul acestui element a fost completat, el devenind o parte integranta a operatiunilor de colectare si strangere sistematizata a deseurilor. Aditional, a devenit si un element al design-ului urban, prin frecventa cu care este utilizat in dezvoltarile urbane.

Materiale utilizate Acest cos stradal pentru deseuri este realizat din beton armat si este prevazut cu capac din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, scrumiera si cuva interioara detasabila din otel zincat.
Dimensiuni echipament 390 x 390 x 900 mm
Suprafete pentru instalare Acest cos stradal cu design modern din beton pentru deseuri poate fi amplasat pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare si pe orice fel de paviment. Nu necesita fixare. La cerere, produsul poate fi prevazut cu sistem de ancorare pentru stabilitate si protectie.
Greutate 160 kg
Volum 30 l
Garantie Garantia pentru acest cos stradal se acorda pentru conditii normale de utilizare in conformitate cu certificatul de garantie astfel:

  • 3 ani garantie pentru elementele din beton armat;
  • 2 ani garantie pentru elementele din otel.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de cos modern din beton armat pentru deseuri sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii si a fixarilor in suprafata plana.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.