Cos stradal cilindric

Categorie: cos stradal
Dimensiuni: 500 x 320 x 860 mm
Volum: 30 l
Material: otel zincat

ProducatorEncho Enchev – ETE

Oferim discount in functie de cantitate!

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Cos stradal cilindric

Descriere Acest cos stradal cilindric este realizat din otel zincat. Datorita tratamentului antirugina, este foarte rezistent la actiunea factorilor de mediu, precum si la uzura fizica intensa.

Cosul stradal cilindric pentru deseuri este un element care este in mod automat inclus in orice proiect urban. Este unul din cele mai elementare simboluri ale gradului de civilizatie al unei multimi urbane. Are un rol functional primar de mentinere a curateniei spatiilor urbane si de colectare si depozitare a deseurilor intr-un mod organizat.

De asemenea, datorita preocuparilor relativ recente, rolul acestui element a fost completat, el devenind o parte integranta a operatiunilor de colectare si strangere sistematizata a deseurilor. Aditional, a devenit si un element al design-ului urban, prin frecventa cu care este utilizat in dezvoltarile urbane.

Materiale utilizate Acest cos stradal cilindric este realizat din otel zincat. Otelul este vopsit in camp electrostatic, tratat antirugina.
Dimensiuni echipament 500 x 320 x 860 mm
Suprafete pentru instalare Acest cos stradal cilindric pentru deseuri poate fi amplasat pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare si pe orice fel de paviment. La cerere, produsul poate fi prevazut cu sistem de ancorare pentru stabilitate si protectie.
Volum 30l
Greutate 25 kg
Garantie Garantia pentru acest cos stradal se acorda pentru conditii normale de utilizare in conformitate cu certificatul de garantie astfel:

  • 3 ani garantie pentru elementele din beton armat;
  • 2 ani garantie pentru elementele din otel.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru acest model de cos stradal cilindric pentru deseuri sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.
Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii si a fixarilor in suprafata plana.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Baza

fara baza din beton, cu baza din beton