Container Din Plastic Pentru Deseuri

205 €215 € (fara TVA)

Categorie: Container Din Plastic Pentru Deseuri
Volum util: 1100 l
Material: plastic

Pretul afisat contine colectarea produselor de la depozitul Urban Market (Municipiul Urziceni).

Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la
Clear
Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Container Din Plastic Pentru Deseuri

Descriere Containerul din plastic pentru deseuri, de mare capacitate, este potrivit pentru uz industrial sau comercial. Este conceput pentru durabilitate si rezistenta sporita la manipulari repetate si dure.

Echipamentul este realizat din materiale plastice de calitate superioara, de greutate redusa si foarte rezistente la socuri fizice si manevrari multiple si dure. De asemenea este rezistent la radiatii ultraviolete si la extreme inferioare si superioare de temperatura, precum si la influenta chimica si biologica a deseurilor. Materialul este reciclabil, fara continut de cadmiu.

Containerul din plastic este dotat cu manere pe capac si partile laterale pentru a facilita manevrarea sa. Capacul poate fi simplu sau cu orificii special concepute pentru colectarea selectiva a deseurilor. Capacele sunt colorate in functie de tipul de deseu colectat: plastic, hartie, sticla. De asemenea, este manevrabil pentru ca este prevazut cu 4 roti cu rotire de 360°, din care 2 sunt cu frana de picior, confectionate din otel zincat, invelite in cauciuc.

Suprafata neteda impiedica aderenta deseurilor, astfel ca operatiunile de manipulare sunt facilitate, iar echipamentul nu necesita curatare.

Materiale utilizate Containerul din plastic pentru deseuri este realizat din material plastic de calitate superioara, rezistent la socuri fizice si manipulari dure.
Volum util 1100 l
Certificari EN 840-2, EN 840-3
Garantie Garantia pentru acest container din plastic este de 12 luni de la data receptionarii sale de catre client si se acorda pentru conditii normale de utilizare.
Instalare Nu este necesara.
Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, inspectie vizuala pentru defecte;
– anual: verificarea coroziunii.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale containerului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Tip capac

Capac simplu, Capac pentru colectare selectiva