Cismea stradala din beton armat

Categorie: cismea stradala
Dimensiuni: 380 x 380 x 610 mm
Material: beton armat
Producator: Encho Enchev – ETE

Oferim discount in functie de cantitate!

Cere Pret
Mai multe informatii ? Comenzi telefonice ? Reduceri pentru cantitati ? Termen de livrare: 3-25 zile. Sunati la Facturare si plati in lei (la curs BNR).

Cismea Stradala Din Beton Armat

Descriere Aceasta cismea stradala din beton armat are un design clasic, retro si este perfecta pentru proiecte urbane de modernizare a unui spatiu public existent cu pastrarea conceptului initial, fie la realizarea de proiecte noi, dar care urmaresc crearea unui ambient retro.

Aceasta cismea este realizata din beton armat finisat prin mozaic lustruit, acoperit cu lac cu protectie UV rezistent la apa si robinet din otel inoxidabil. Kitul de racordarea la reteaua de alimentarea cu apa nu este inclus.

Pe langa rolul ei functional, cismeaua stradala este un element de design urban care confera personalitate oricarui proiect. Confera confort trecatorilor, care se pot astfel racori rapid, fara a depune eforturi in acest sens.
Fiind utilizata pe scara larga in trecut pentru rolul ei functional, cismeaua stradala evoca un aer clasic in peisajul urban cotidian, inducand o stare de relaxare trecatorilor.

Materiale utilizate Aceasta cismea stradala este realizata din beton armat finisat prin moziac lustruit, acoperit cu lac cu protectie UV rezistent la apa si robinet din otel inoxidabil.
Dimensiuni echipament 380 x 380 x 610 mm
Greutate 100 kg
Suprafete pentru instalare Aceasta cismea stradala din beton armat poate fi amplasata pe orice fel de suprafete plane calculate sa suporte greutatea specifica la incarcare si pe orice fel de paviment. Nu necesita fixare. La cerere, produsul poate fi prevazut cu sistem de ancorare pentru stabilitate si protectie.
Garantie Garantia pentru aceasta cismea din beton se acorda pentru conditii normale de utilizare in conformitate cu certificatul de garantie astfel:

  • 3 ani garantie pentru elementele din beton armat;
  • 2 ani garantie pentru elementele din otel.
Instalare Urban Market SRL ofera servicii specializate de instalare si montaj pentru aceasta cismea stradala sau, la cerere, servicii de supervizare a instalarii de catre persoane autorizate.

Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.

Mentenanta Activitatile preventive recomandate sunt:
– lunar: verificarea stabilitatii structurale, verificarea functionalitatii, curatare daca este necesar;
– anual: verificarea coroziunii si a fixarilor in suprafata plana.
Livrare Livrarea produselor Urban Market se poate realiza oriunde in Romania.
Coletul include urmatoarele elemente:
– partile componente ale echipamentului.
– proces verbal de predare-primire.
– certificat de garantie.
– certificat de conformitate.
Culoare

alb, alb pestrit, gri, maro, negru