Echipamente Locuri de Joaca pentru Copii si noua moda: Aparatele de Fitness

O noua idee si o noua abordare pentru gama “Echipamente Locuri de Joaca pentru Copii” : Aparatele fitness pentru medicineoffer interior destinate …. copiilor. Se stie ca cei mici incearca sa-i copieze pe cei mari. De aceea producarii consacrati de jucarii au inceput sa creeze in gama de echipamentele pentru loc de joaca…  jucarii care sa stimuleze copii sa faca miscare si sport. Asa au aparut aparatele de fitness pentru copii.

Grupa de varsta a copiilor

Destinat in special copiilor cu varste intre 4 si 8 ani, echipamentele de fitness pentru interior ofera momentul potrivit: copiii se pot familiariza inca de la aceste varste notiunile ce tin de un stil de viata activ si cu insusirea obiceiurilor sanatoase . Totul plecand de la joaca …

Open this in UX Builder to add and edit content

De ce ati alege astfel de echipamente pentru locuri de joaca pentru copii ?

Sa nu uitam ca in Uniunea Europeana exista 14 milioane de copii supraponderali. Ingrijorator este faptul ca  numarul acestora creste in fiecare an cu 400.000. Introducerea exercitiilor fizice in activitatile cotidiene ale copilului poate fi o metoda care sa influienteze  dezvoltarea optima din punct de vedere fizic cat si mental. Practicarea sportului de catre copii va favoriza si cresterea increderii de sine si a unui caracter sociabil.

Pentru ca sunt dotate cu afisaj electronic pentru timp, viteza, distanta si calorii, aparatele Fitneess pentru cei mici le vor oferi copiilor posibilitatea de a  invata notiunile unui stil de viata sanatos si activ si insusirea unor obiceiuri sanatoase ce isi vor pune amprenta si in viata de adult. Si totul … dintr-o joaca ….

Unde se pot amplasa echipamentele pentru locuri de joaca tip “Fitness” ?

Pentru ca au un design atractiv si dimensiuni reduse, aparatele de fitness pot fi amplasate in mansarda casei ,  intr-o camera special amenajata sau chiar in camera copiilor. Sau … chiar langa aparatele de fitness ale parintilor.

Si, desigur, aceste echipamente de joaca de tip “Fitness” sunt aprope un “must-have” pentru gradinite.

Gama Echipamente Locuri Joaca Interior

Gropi pentru Nisip – Ansambluri de Joaca Interior – Tobogane – Balansoare – Masini pentru joaca – Garduri – Pardoseala interior – Aparate Fitness pentru Copii – Mobilier gradinite – Accesorii

Gama Echipamente Locuri Joaca Exterior

Leagane Balansoare – Tobogane – Carusele – Ansambluri de joaca  – Echipamente de catarat – Casute copii – Piste golf – Jocuri educative – Dale din cauciuc – Diverse echipamente de joaca pentru copii.

Echipamentele pentru locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market ( importator si distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber sau in interior ) fost prezentate pe larg in mass media.