Banci din Beton

banca-stradala-beton-umm607-1

Bancile stradale sunt confectionate din materiale diverse, in functie de locatia in care sunt amplasate. Intotdeauna selectionarea materialului este ghidata de amplasare, pentru ca se urmareste o armonie intre design-ul spatiului de odihna, si celelalalte elemente de mobilier prezente in spatiul respectiv.

Dar Banci din Beton Aveti ?

“Aveti si Banci din Beton ?” Este intrebarea pe care o primim telefonic tot mai des. Interesul crescut pentru banci din beton este dat cu siguranta de rezistenta si durabilitatea bancilor din beton. Importam o gama larga de banci din beton, inclusiv variante cu sezut confectionat din lemn tratat special ce reprezinta o combinatie texturala cu accente minimaliste, determinate de forma si dimensiune.

Si venim cu o veste buna. Recent am semnat un parteneriat cu o companie puternic pe piața producției de mobilier pentru parcuri și grădini incluzând o varietate mare de obiecte de mobilier din beton și metal , banci din beton, mese si fântâni, jardiniere din beton, coșuri de gunoi  suporturi pentru umbrele, bolarzi din beton. Asadar, Urban Market este Reprezentant autorizat in Romania pentru aceasta firma.

Vezi aici toata gama Banci Stradale din Beton

Asadar … Banci din Beton in gama variata si livrare rapida

Acest parteneriat cu firma din Bulgaria ne ofera posibilitatea de a oferta pe piata din Romania

  • O gama variata de banci din beton (si nu numai)
  • Banci din beton cu livrare rapida (distanta fata de producator este un avantaj major)
  • Banci din beton la preturi competitive
  • Banci din beton de calitate
Vezi aici toata gama Banci Stradale din Beton

 

Banci Stradale din Beton

Preturile afisate in site pentru Banci din Beton sunt pentru vanzarea la bucata. Daca intentionati sa achizionati mai multe bucati, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii : reduceri, livrare, conditii, transport.

Urban Market are o experienta de peste 8 ani in zona de mobilier urban. Viziunea Urban-Market pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara, care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun. Pentru ca stim ca partenerii si clientii Urban-Market sunt foarte diferiti: municipalitati si primarii, firme de profil, dezvoltatori imobiliari, importatori sau exportatori, cat si persoane private si care provin din zone diferite asiguram transportul produselor din gama Banci din Beton, la cerere, oriunde in Bucuresti sau Romania. Acest serviciu poate fi asigurat contra cost. Echipamentele pentru amenajari urbane si locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market ( importator si distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber sau in interior, mobilier urban ) fost prezentate pe larg in mass media.

presa-echipamente-joaca